Tomb Raider 1: Hahmot

 

Jacqueline Natla

Jacqueline Natla on pääantagonisti ensimmäisessä Tomb Raider pelissä. Hän on rikas liikenainen ja Natla Technologies yhtiön omistaja.
Natla oli yksi kolmesta kadonneen Atlantiksen hallistijoista. Hänet tuomittiin voimien väärinkäytöstä, ja jäädytettiin kapseliin kahden toisen hallitsijan toimesta, Qualopecin ja Tihocanin.
Natla pääsi vapaaksi kapselista vuonna 1945, Lost Almosissa tehtyjen ydinkokeiden ansiosta. Hän otti nimekseensä Jacqueline ja myöhemmin perusti oman yhtiön: Natla Techonolgies.

Qualopec

Qualopec oli toinen kolmesta kadonneen Atlantiksen hallitsijoista. Atlantiksen tuhoutumisen jälkeen Qualopec pakeni Perun kylmille vuorille, jossa hän yritti uudelleenpalauttaa sivilisaationsa. Tuloksena oli Inkojen sytnymä. Hänet haudattiin Vilcamban alle, ja hänen hautaansa vartioi kaksi muumiota.

Tihocan

Tihocan oli kolmas Atlantiksen hallitsijoista. Toisin kuin Qualopec, hänen hautansa sijaitsee Kreikassa, St. Francis Follyn alla. Hänen hautaansa vartioi kaksi Atlantiksen mutaatio kentauria.

Larson

Larson on 5. Joulukuuta 1967 vuonna syntynyt cowboy. Hän ei ole älyllisesti lahjakkain, Pierren mukaan Larsonia on aikoinaan potkaissut hevonen päähän. Larson on yksi Natlan palkkaamista sotilaista, jonka oli tarkoitus ottaa Scion Laralta, mutta epäonnistui.
Larson ja Lara kohtaavat ensimmäisen kerran Intiassa, sen jälkeen Perussa ja lopulta Egyptissä, jossa Lara ampuu hänet.

Pierre DuPont

Pierre DuPont on 1951 vuonna syntynyt Ranskalainen arteenmetsästäjä. Natla palkkasi Pierren löytämään toisen Scionin palasen Kreikasta. Lara toisin seuraa häntä St. Francis Follylle, ja Pierre yrittääkin useampaan kertaan tappaa Laran, onnistumatta.