XNALara on ilmainen ohjelma joka mahdollistaa omien 3D rendereiden tekemisen. Voit ladata netistä muiden käyttäjien laajasta valikoimasta erillaisia Laran asuja ja esineitä, ja säätää Laran asennon ja valaistuksen mieleiseksesi.
XNALaraa on hyvin helppo käyttää, eikä se vaadi isoja tehoja tietokoneelta, ainoastaan Microsoft XNA tuen sekä Microsoft .NET Framework tuen toimiakseen, ja nekin voi helposti ladata netistä ilmaiseksi.

XNALara ohjelman on tehnyt henkilö nimeltä “Dusan” Tomb Raider Forumsilta, eli XNALara ei ole Eidoksen, Crystal Dynamicsin tai Core Desingin tekemä virallinen ohjelma.
Suuret kiitokset Dusanille tästä kivasta pienestä ohjelmasta.

Lisätiedot ohjelmasta Tomb Raider Forumsilta Englanniksi:

Tomb Raider Forums - XNALara Thread
Tomb Raider Forums - XNALara foorumi

Erikseen ladattava lisämateriaali:

Tomb Raider Hub
Recapitulative of the additional objects for XNALara
XNALara Modding Thread V.2

Ohjeita miten esineet voi ottaa käyttöön:

Mene kansioon minne olet asentanut XNALaran ja avaa "Data" kansio. Kopioi lataamasi tiedoston kansio sinne, mutta muista kuitenkin aluksi purkaa .rar / .zip tiedosto !HUOM!
XNALara ei tarvitse Underworldia toimiakseen.


Asentaminen:

Mene aluksi alla olevalle sivustolle
Mediafire.com ja Lataa uusin XNA Lara .zip, kun lataus on valmis niin valitse kansio minne tahdot asentaa XNA Laran, esimerkiksi "Omat Tiedostot" kansio käy ihan hyvin. Pura zip. tiedosto sinne ja odottele että purku on valmis ja tadaa! Olet nyt asentanut XNA Laran onnistuneesti koneellesi.
Seuraavaksi sinun tarvitsee vain ladata esineitä ja Laran asuja.

Voit ladata framework tuet näiltä sivuilta:
Microsoft .NET Framework (Ei tarvi ladata jos on Windows 7)
Microsoft XNA Framework